Pages

AFECTIUNI LA FICAT

ULCER DUODENAL, AFECTIUNI LA FICAT, DIABET, DURERI DE CAP, GRIPA,INFECTII IN ORGANISM, TULBURARI MENSTRUALE Se pun la macerat pentru o lunã, într-un borcan de 3 litrii, cu rachiu de fructe de calitate câte 10 g plante uscate: frunze de mesteacãn, musetel, urzicã moartã, busuiocul stupului, pãtlaginã îngustã, frunze si rãdãcini de pãpãdie, cimbrisor, frunze de salcie, sovârf, coajã de salcie, stânjenel, coajã de stejar, frunze si fructe de zmeurã de pãdure, coada soricelului, salcãm, drãgaicã, tãtãneasã, podbal, ventrilicã, cicoare, muguri de pin, ghiturã, brusture, frunze si fructe de fragi, pelin, frunze si fructe de afin, gãlbenele, tintaurã, coada calului, sunãtoare, trei-frati-pãtati, mentã, soc, dafin, fierea pãmântului, pedicutã, coji de cirese, fructe de ienupãr, rostopascã, urzicã, frunze de nuc, frunze de piersic si orice altã plantã medicinalã cunoscutã. Dupã o lunã se strecoarã preparatul si se bea înaintea fiecãrei mese principale (de trei ori pe zi) câte o gurã din acest preparat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu