Subscribe:
Aceste leacuri naturiste au caracter informativ, nu constituie propriu-zis o reteta medicala. Consultati medicul inainte de a incepe orice fel de tratament.

Dureri de calcaie

Leac naturist contra durerilor de calcaie:
Hrean ras foarte fin cu 2-3 picaturi de gaz (de lampa) se fixeaza pe locul dureros cu un bandaj obisnuit, apoi se aplica o soseta. Se aplica de seara pana dimineata. Se repeta pana cand durerea dispare. Daca apare o alergie pe piele, se face pauza cateva zile, timp in care se unge locul cu alifie de galbenele.


Cuvinte cheie: Tratament naturist pentru dureri de calcaie, tratamente naturiste dureri de calcaie, remedii naturiste durere de calcaie, terapii naturiste dureri de calcaie, tratarea durerilor de calcaie, remediu natural dureri de calcaie, tratare dureri de calcaie, tratamente naturale dureri de calcaie, medicina naturista dureri de calcaie, cum tratam durerea de calcaie, tratament plante dureri de calcaie, leacuri babesti dureri de calcaie, leacuri naturiste dureri de calcaie, leacuri populare dureri de calcaie, reteta naturista dureri de calcaie

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...