Subscribe:
Aceste leacuri naturiste au caracter informativ, nu constituie propriu-zis o reteta medicala. Consultati medicul inainte de a incepe orice fel de tratament.

Leac naturist pentru cancer la san

Tratament naturist pentru cancer la san:
Se ung nodulii (cicatricele) pana la subsuoara cu alifie de galbenele (filimica). Ungerea duce la disparitia tensiunilor puternice care radiaza pana in brate. Daca au suferit si ganglionii limfatici, se pune terci cu frunze de patlagina – inguste sau late. In afara de aceasta, este indicat un amestec de ceaiuri compus din 300 g galbenele (filimica), 100 g coada-soricelului si 100 g urzica. Prepararea: 1 lingurita cu varf de plante la 1/4 l de apa. Ca ratie zilnica se prepara 1 1/2-2 l de infuzie, care se bea pe parcursul zilei in inghitituri mici. In plus, dimineata, la pranz si seara, se ia 1/2 cana din infuzie, se toarna in ea 1 lingura de bitter suedez din import si se bea cu inghitituri mici cate o jumatate din aceasta cantitate, cu 30 de minute inainte si dupa fiecare masa. Daca apar dureri, trebuie puse mai des comprese cu bitter suedez si cu coada-calului (100 g de plante uscate). Bai de sezut cu coada-soricelului (100 g). Comprese cu bitter suedez pe zona organelor genitale. Aplicarea compreselor cu bitter suedez este precedata de ungerea zonei cu alifie de galbenele pentru a preveni deshidratarea pielii.
In toata aceasta perioada se tine un regim doar de cruditati – fara alcool, zahar, otet, sare si fara carne.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Buna zia,,

Ma numesc Mircea Putanu si am fost deagnosticat cu cancer non-Hodkin la spitalul Vinerea Mare din Pitesti.. Doctora a spus ca daca nu fac tratament cu cetostatice ma prapadesc.. Am ales sa caut pe internet cu nepotica mea trataement naturist pentru cancer si am gasit situl dvs.. am aplicat reteta si cand am fost la control cancerul s-a retras, este incredibil. Muyltumesc pentru acest tratement.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...