Subscribe:
Aceste leacuri naturiste au caracter informativ, nu constituie propriu-zis o reteta medicala. Consultati medicul inainte de a incepe orice fel de tratament.

Pietre, nisip la rinichi

- Coaja de la o portocala (uscata) se tine o noapte intr-un litru de apa. Dimineata se pune la foc mic aproximativ o ora, pana ce lichidul scade la 1/2 litru. Se bea cu inghitituri mici timp de 12 ore. Reteta se repeta 3-5 zile. Dupa a doua zi puteti analiza urina.
- Timp de 7 zile in fiecare dimineata, cu 2 ore inainte de a manca se bea un paharut de tuica plin cu suc de ridiche neagra.
- Timp de 3 saptamani in fiecare dimineata cu 2 ore inainte de masa se bea un ceai facut din 2 linguri de seminte de canepa, zdrobite si fierte in 150 ml apa, pana ce lichidul ramane la jumatate.
- Se rasneste un pahar de seminte de canepa si se fierbe cu 3 pahare de lapte proaspat, pana ce lichidul scade la un pahar. Se strecoara si se bea fierbinte inainte de masa de dimineata. Procedeul se repeta 5 zile consecutiv cu o pauza de 10 zile, dupa care se reia si se poate continua pana la un an. Eficienta este maxima atat pentru rinichi cat si pentru ficat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...