Subscribe:
Aceste leacuri naturiste au caracter informativ, nu constituie propriu-zis o reteta medicala. Consultati medicul inainte de a incepe orice fel de tratament.

Retete impotriva caderii parului

Se pregateste un decoct din 30 gr radacini maruntite de brusture la 1 litru de apa. Se fierbe pana scade la jumatate si se freaca zilnic pielea capului.
- Se amesteca pulbere rasnita din coada-soricelului sau pulbere rasnita din tulpina de in cu ulei de masline. Se freaca zilnic pielea capului cu acest amestec.
- Se aplica pe pielea capului un amestec dintr-o lingura de alcool de 40° si un galbenus de ou crud. Dupa 40 de minute se clateste parul cu apa calda.
- Se prepara o tinctura de ardei iute (20 gr de pulbere de ardei iute in 100 ml alcool 40° timp de o saptamana). Se fac frectii cu ea de 2-3 ori/saptamana masand radacina parului.
- Se amesteca o ceapa rasa pe razatoarea mica cu o lingura de ulei de ricin si 10 ml vitamina A. Zilnic se pun comprese timp de 5 ore. Se spala apoi parul cu apa calda.
- Se face un amestec din 100 gr urzica, 2 linguri otet in 500 ml apa care se fierb 30 de minute. Se maseaza pielea capului zilnic, timp de o saptamana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...