Subscribe:
Aceste leacuri naturiste au caracter informativ, nu constituie propriu-zis o reteta medicala. Consultati medicul inainte de a incepe orice fel de tratament.

CANCER (METASTAZE GENERALIZATE)

INGREDIENTE: 500 gr. unt de casã (nesãrãt), 500 gr. unturã de casã proaspãtã (nesãratã), 500 gr. miere poliflorã, 500 gr. lamâi tocate mãrunt cu tot cu coajã, 500 gr. cafea mãcinatã. Se amestecã totul bine si se pãstreazã la rece.
  TRATAMENT: Se administreazã bolnavului câte o lingurã de amestec de trei ori pe zi, cu 1/2 orã înaintea meselor principale sau câte o linguritã la fiecare trei ore (inclusiv noaptea).Nu se face nici un alt tratament. Pentru diabetici se controleazã glicemia cel putin de trei ori pe zi, la intervale regulate, si se administreaza insulina, dupã caz în dozele recomandate de medic. Pentru hipertensivi se poate reduce cantitatea de cafea din amestec la 250 gr.
  ALIMENTATIE: Se exclude carnea si preparate din carne, se bea zilnic 1,5 l suc proaspãt preparat din: morcovi (400 ml), mere (500 ml), sfeclã rosie (50 ml), varzã (200 ml), telinã (100 ml), pãtrunjel (100 ml), pãstârnac ( 100 ml), castraveti (100 ml). In functie de anotimp se administreazã suc de rosii, caise, struguri, piersici, gulii. Se înlocuieste zahãrul cu miere de albine. Se bea în fiecare dimineatã câte un pahar de apã de tãrâte ( se pun seara 2 linguri de tãrâte într-un pahar de apã, a doua zi dimineata se bea apa iar tãrâtele se consuma cu miere). De trei ori pe zi se consumã câte o cescutã de seminte neprãjite de dovleac, câte o linguritã de seminþe de in si câte o linguritã de seminte de mei ( se spalã într-o strecurãtoare, se piseazã ãi se consumã cu miere. Odatã pe zi drojdie de bere proaspãtã ( cât o nucã) si 2 - 3 nuci înaintea fiecãrei mese.( A se lua legãtura si cu d-na Doina Antonie - str. Patriei nr. 30, Ploieşti, tel: 044196097).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...